Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Назва: Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів
Автори: Пивоваров, П. П.
Коваленко, А. А.
Михайлов, В. М.
Неклеса, О. П.
Ключові слова: іонотропні полісахариди;продукція з емульсійною структурою;емульсійні соуси;гетерогенні полісахариди
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П., Коваленко А. А., Михайлов В. М., Неклеса О. П. Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 107-114.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто перспективи використання іонотропних полісахаридів у технології продукції з емульсійною структурою, розкрито нову технологію емульсійних соусів з регульованими органолептичними та структурно механічними властивостями за рахунок використання гідротермооброблених систем гетерогенних полісахаридів.
The prospects of using ionotropic polysaccharides in technology of products with emulsion structure has been studied, reveals a new technology of emulsion sauces with adjustable organoleptic, structural and mechanical properties through the use of heterogeneous systems of polysaccharides.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2010_2_19.pdf198.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.