Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294
Назва: | Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів |
Автори: | Пивоваров, П. П. Коваленко, А. А. Михайлов, В. М. Неклеса, О. П. |
Ключові слова: | іонотропні полісахариди;продукція з емульсійною структурою;емульсійні соуси;гетерогенні полісахариди |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Пивоваров П. П., Коваленко А. А., Михайлов В. М., Неклеса О. П. Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 107-114. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто перспективи використання іонотропних полісахаридів у
технології продукції з емульсійною структурою, розкрито нову технологію
емульсійних соусів з регульованими органолептичними та структурно механічними властивостями за рахунок використання гідротермооброблених систем гетерогенних полісахаридів. The prospects of using ionotropic polysaccharides in technology of products with emulsion structure has been studied, reveals a new technology of emulsion sauces with adjustable organoleptic, structural and mechanical properties through the use of heterogeneous systems of polysaccharides. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6294 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (12) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_19.pdf | 198.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.