Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6287
Название: Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого
Авторы: Колеснікова, М. Б.
Юрченко, С. Л.
Бреславець, Т. В.
Ключевые слова: сир твердий;напівфабрикати для фондю;гарячі закуски
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Бреславець Т. В. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 86-93.
Краткий осмотр (реферат): Подано результати обґрунтування й розробки технології напівфабрикату для фондю на основі сиру твердого.
The results of ground and of technology of intermediate product are presented for fondue on the basis of cheese.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6287
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_2_16.pdf197.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.