Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6287
Название: | Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого |
Авторы: | Колеснікова, М. Б. Юрченко, С. Л. Бреславець, Т. В. |
Ключевые слова: | сир твердий;напівфабрикати для фондю;гарячі закуски |
Дата публикации: | 2010 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Бреславець Т. В. Розробка технології індустріальних напівфабрикатів гарячих закусок на основі сиру твердого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 86-93. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано результати обґрунтування й розробки технології
напівфабрикату для фондю на основі сиру твердого. The results of ground and of technology of intermediate product are presented for fondue on the basis of cheese. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6287 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (12) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_16.pdf | 197.38 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.