Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorПерцевий, М. Ф.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.date.accessioned2022-09-03T10:58:19Z-
dc.date.available2022-09-03T10:58:19Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКолеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 37-43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276-
dc.description.abstractДосліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного модуля від виду та вмісту рецептурних компонентів.uk_UA
dc.description.abstractInfluence of componential structure structurally-mechanical properties of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of conditional coefficient of elasticity and high-elasticity coefficient from a kind on a kind and the maintenance components in compounding is established.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectпродукт структурованийuk_UA
dc.titleДослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованогоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_2_8.pdf195.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.