Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.contributor.author | Перцевий, М. Ф. | - |
dc.contributor.author | Гурський, П. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-03T10:58:19Z | - |
dc.date.available | 2022-09-03T10:58:19Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 2(12). C. 37-43. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6276 | - |
dc.description.abstract | Досліджено вплив компонентного складу на структурно-механічні властивості продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлена залежність умовних модулів пружності та високоеластичного модуля від виду та вмісту рецептурних компонентів. | uk_UA |
dc.description.abstract | Influence of componential structure structurally-mechanical properties of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of conditional coefficient of elasticity and high-elasticity coefficient from a kind on a kind and the maintenance components in compounding is established. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | продукт структурований | uk_UA |
dc.title | Дослідження структурно-механічних властивостей продукту структурованого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (12) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_2_8.pdf | 195.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.