Випуск 2 (36) : [16] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології та технічних рішень для виготовлення здорових кондитерських виробівЗагорулько, О. Є.; Касабова, К. Р.; Загорулько, А. М.; Черевко, О. І.; Громов, О. Є.
2024Аналіз результатів фізико-математичного моделювання та сепарації насіннєвого матеріалу соняшникуЗавгородній, О. І.; Сіняєва, О. В.; Пак, А. О.; Крекот, М. М.
2024Інженерні рішення в обладнанні для виробництва харчової продукції масового споживанняМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Михайлов, Б. В.; Бабанова, О. І.
2024Research of the production process of dry pectin concentratesDeinychenko, G.; Dmytrevskyi, D.; Chervonyi, V.; Horielkov, D.; Vasylenko, M.
2024До питання вдосконалення компоновки схеми приводу віброфрикційного сепаратора насіннєвих сумішейБогомолов, О. В.; Завгородній, О. І.; Богомолов, О. О.; Бойко, Є. В.; Науменко, Е. М.; Шуваєв, М. С.
2024Визначення раціональних параметрів сепарації насіння проса на гравітаційному ударному сепараторіБогомолов, О. В.; Михайлов, В. М.; Богомолов, О. О.; Панов, В. О.; Бочарніков, І. О.
2024Вплив борошна з бульб чуфи на перебіг процесів дозрівання тіста та якість хліба пшеничногоОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.; Юдіна, В. Р.
2024Розробка харчових композицій продукції для людей в умовах постійного стресуСвідло, К. В.; Карпенко, Л. К.; Богомолов, О. В.; Піддубна, Л. В.
2024Інновації в зберіганні та переробці зерна на високоякісну продукціюГавриш, Т. В.; Фоміна, І. М
2024Визначення якості борошняної сировиниШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.
2024Особливості класифікації зерна пшениці та система забезпечення якості борошняних продуктів у КанадіШаніна, О. М; Гавриш, Т. В.; Джонстон, А. Т.
2024Технологія приготування м’ясних страв зі свинини способом «Sous Vide» та їх сенсорний аналізЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Юрченко, С. Л.; Костін, Д. П.
2024Аналіз хлібопекарської якості житнього борошнаКовальова, В. П.; Ковальов, М. О.; Макаренко, В. Г.
2024Буряк попередньо оброблений заморожуванням-розморожуванням, як джерело нітритів в Італійській салямі, збагаченій альтернативними білкамиГоловко, Т. М.; Жеребкін, М. В.; Геліх, А. О.; Філон, А. М.; Пан, Ю.
2024Інноваційні підходи до підвищення ефективності та стійкого розвитку виробництва кормівГавриш, Т. В.; Боровікова, Н. О.; Касабова, К. Р.; Фоміна, І. М.
2024Дослідження впливу плодоовочевої пасти на терміни зберігання рахат-лукумуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Бабаєв, С. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 16 з 16