Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62495
Назва: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: навчально-методичний посібник
Автори: Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: б. в.
Бібліографічний опис: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: навчально-методичний посібник до виконання кваліфікаційної роботи для студентів другого рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навч. спец. 181 «Харчові технології»; Державний біотехнологічний університет; уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. Харків: [б. в.], 2024. 90 с.
Короткий огляд (реферат): До навчального посібника включено короткий виклад теоретичних відомостей про кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр», яка виконується на завершальному етапі навчання у вищому навчальному закладі, а також вибір тем, структура кваліфікаційної роботи магістра, запитання для дискусії, список рекомендованої літератури. Описано процедуру захисту. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної або заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62495
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_Kvalif_rab_mahistr_181_24.pdf1.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.