Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62495
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorФоміна, Ірина Миколаївна-
dc.date.accessioned2025-02-06T20:40:29Z-
dc.date.available2025-02-06T20:40:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: навчально-методичний посібник до виконання кваліфікаційної роботи для студентів другого рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навч. спец. 181 «Харчові технології»; Державний біотехнологічний університет; уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. Харків: [б. в.], 2024. 90 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62495-
dc.description.abstractДо навчального посібника включено короткий виклад теоретичних відомостей про кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр», яка виконується на завершальному етапі навчання у вищому навчальному закладі, а також вибір тем, структура кваліфікаційної роботи магістра, запитання для дискусії, список рекомендованої літератури. Описано процедуру захисту. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної або заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» .uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: б. в.uk_UA
dc.titleКваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: навчально-методичний посібникuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Kvalif_rab_mahistr_181_24.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.