Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62495
Название: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: навчально-методичний посібник
Авторы: Шаніна, Ольга Миколаївна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Фоміна, Ірина Миколаївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: б. в.
Библиографическое описание: Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр»: навчально-методичний посібник до виконання кваліфікаційної роботи для студентів другого рівня вищої освіти денної (або заочної) форми навч. спец. 181 «Харчові технології»; Державний біотехнологічний університет; уклад.: О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. М. Фоміна. Харків: [б. в.], 2024. 90 с.
Краткий осмотр (реферат): До навчального посібника включено короткий виклад теоретичних відомостей про кваліфікаційну роботу на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр», яка виконується на завершальному етапі навчання у вищому навчальному закладі, а також вибір тем, структура кваліфікаційної роботи магістра, запитання для дискусії, список рекомендованої літератури. Описано процедуру захисту. Видання призначене студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної або заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології зернопродуктів та зернові ресурси» .
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62495
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NMP_Kvalif_rab_mahistr_181_24.pdf1.26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.