Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6246
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крутовий, Ж. А. | - |
dc.contributor.author | Півненко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-02T13:49:21Z | - |
dc.date.available | 2022-09-02T13:49:21Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Крутовий Ж. А., Півненко А. О. Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 415-423. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6246 | - |
dc.description.abstract | Розроблено математичні моделі створення оптимальних добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальцію на базі сукупності раціонів одноразового споживання різного призначення: для сніданків, обідів, вечерь тощо. | uk_UA |
dc.description.abstract | The mathematical models of creation of optimum day's rations of feed with high maintenance of the balanced calcium are developed on the rations sets basic of the non-permanent use of the different setting: for breakfasts, dinners, suppers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | математичні моделі | uk_UA |
dc.subject | добові раціони харчування | uk_UA |
dc.subject | збалансований кальцій | uk_UA |
dc.subject | раціони одноразового споживання | uk_UA |
dc.title | Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_68.pdf | 354.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.