Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6246
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorПівненко, А. О.-
dc.date.accessioned2022-09-02T13:49:21Z-
dc.date.available2022-09-02T13:49:21Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Півненко А. О. Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 415-423.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6246-
dc.description.abstractРозроблено математичні моделі створення оптимальних добових раціонів харчування з високим вмістом збалансованого кальцію на базі сукупності раціонів одноразового споживання різного призначення: для сніданків, обідів, вечерь тощо.uk_UA
dc.description.abstractThe mathematical models of creation of optimum day's rations of feed with high maintenance of the balanced calcium are developed on the rations sets basic of the non-permanent use of the different setting: for breakfasts, dinners, suppers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectматематичні моделіuk_UA
dc.subjectдобові раціони харчуванняuk_UA
dc.subjectзбалансований кальційuk_UA
dc.subjectраціони одноразового споживанняuk_UA
dc.titleМатематичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_68.pdf354.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.