Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64052
Title: Сучасні тенденції використання харчових добавок у технології продукції ресторанного господарства
Authors: Гринченко, О. О.
Науменко, О. Ю.
Козачок, А. А.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гринченко О. О., Науменко О. Ю., Козачок А. А. Сучасні тенденції використання харчових добавок у технології продукції ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 9-10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64052
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_9-10.pdf99.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.