Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62401
Назва: Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інновації
Автори: Вороновський, В. О.
Штанопруд, І. О.
Карпенко, Л. К.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Вороновський В. О., Штанопруд І. О., Карпенко Л. К. Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інновації. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 541-542.
Короткий огляд (реферат): Основна мета дослідження обладнання для ферментації у харчовій промисловості полягає в аналізі його специфіки, оптимізації технологічних процесів та впровадженні інновацій, що дозволяє підвищити конкурентоспроможність виробників та задовольнити зростаючий попит на якісну продукцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62401
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_541-542.pdf539.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.