Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62401
Title: Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інновації
Authors: Вороновський, В. О.
Штанопруд, І. О.
Карпенко, Л. К.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Вороновський В. О., Штанопруд І. О., Карпенко Л. К. Обладнання для ферментації у харчовій промисловості: специфіка роботи та інновації. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 541-542.
Abstract: Основна мета дослідження обладнання для ферментації у харчовій промисловості полягає в аналізі його специфіки, оптимізації технологічних процесів та впровадженні інновацій, що дозволяє підвищити конкурентоспроможність виробників та задовольнити зростаючий попит на якісну продукцію.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62401
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_541-542.pdf539.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.