Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62199
Назва: | Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчування |
Автори: | Корольов, К. В. |
Науковий керівник : | Євлаш, В. В. Газзаві-Рогозіна, Л. В. Степаненко, С. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Корольов К. В. Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. : В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. В. Степаненко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 142 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62199 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_143-143.pdf | 107.54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.