Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62199
Назва: Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчування
Автори: Корольов, К. В.
Науковий керівник : Євлаш, В. В.
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
Степаненко, С. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Корольов К. В. Удосконалення технології печива вівсяного з використанням дієтичної добавки «Клітковина гречана» для збагачення раціону харчування. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. : В. В. Євлаш, Л. В. Газзаві-Рогозіна, С. В. Степаненко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 142
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62199
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_143-143.pdf107.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.