Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62194
Название: Харчові барвники: тренд на натуральність
Авторы: Хижняк, М. Ю.
Научный руководитель: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Хижняк М. Ю. Харчові барвники: тренд на натуральність. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Харків: ДБТУ, 2024. С. 136-137
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62194
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_137-138.pdf112.85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.