Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6218
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рижкова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Бондаренко, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T17:53:52Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T17:53:52Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 378-383. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6218 | - |
dc.description.abstract | Подано результати досліджень білкових форм козиного та коров’ячого молока. Установлено, що вміст казеїну в козиному молоці більший на 12% порівняно з аналогічним показником у коров’ячому молоці, а розмір казеїнових міцел менший на 31,5%. Це дає підстави для застосування технологічних прийомів, спрямованих на зменшення втрат складових частин козиного молока під час його переробки на ферментовані молочні продукти. | uk_UA |
dc.description.abstract | The results of researches of albuminous forms of goat's milk and cow milk are presented in the article. It is set that concentration of casein in goat's milk anymore on 12% as compared to an analogical concentration in cow milk, and size of casein micelle, less than on 31,5%. It allows to utillize technological receptions, directed on diminishing of losses of component parts of goat's milk in the process of his processing on the fermented chhanas. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | козине молоко | uk_UA |
dc.subject | коров’яче молоко | uk_UA |
dc.subject | казеїн | uk_UA |
dc.subject | міцели казеїну | uk_UA |
dc.title | Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_62.pdf | 179.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.