Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6218
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorРижкова, Т. М.-
dc.contributor.authorБондаренко, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-09-01T17:53:52Z-
dc.date.available2022-09-01T17:53:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 378-383.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6218-
dc.description.abstractПодано результати досліджень білкових форм козиного та коров’ячого молока. Установлено, що вміст казеїну в козиному молоці більший на 12% порівняно з аналогічним показником у коров’ячому молоці, а розмір казеїнових міцел менший на 31,5%. Це дає підстави для застосування технологічних прийомів, спрямованих на зменшення втрат складових частин козиного молока під час його переробки на ферментовані молочні продукти.uk_UA
dc.description.abstractThe results of researches of albuminous forms of goat's milk and cow milk are presented in the article. It is set that concentration of casein in goat's milk anymore on 12% as compared to an analogical concentration in cow milk, and size of casein micelle, less than on 31,5%. It allows to utillize technological receptions, directed on diminishing of losses of component parts of goat's milk in the process of his processing on the fermented chhanas.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкозине молокоuk_UA
dc.subjectкоров’яче молокоuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectміцели казеїнуuk_UA
dc.titleПорівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молокаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_62.pdf179.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.