Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62120
Назва: Анализ оценки качества консервов из мяса кролика
Автори: Изтелиева, Р. А.
Байболова, Л. К.
Кизатова, М. Ж.
Адмаева, А. М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Изтелиева Р. А., Байболова Л. К, Кизатова М. Ж., Адмаева А.М. Анализ оценки качества консервов из мяса кролика. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 271-272.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62120
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-271-272.pdf139.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.