Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorИзтелиева, Р. А.-
dc.contributor.authorБайболова, Л. К.-
dc.contributor.authorКизатова, М. Ж.-
dc.contributor.authorАдмаева, А. М.-
dc.date.accessioned2025-01-29T16:53:30Z-
dc.date.available2025-01-29T16:53:30Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationИзтелиева Р. А., Байболова Л. К, Кизатова М. Ж., Адмаева А.М. Анализ оценки качества консервов из мяса кролика. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 271-272.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62120-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАнализ оценки качества консервов из мяса кроликаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-271-272.pdf139.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.