Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62120
Title: Анализ оценки качества консервов из мяса кролика
Authors: Изтелиева, Р. А.
Байболова, Л. К.
Кизатова, М. Ж.
Адмаева, А. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Изтелиева Р. А., Байболова Л. К, Кизатова М. Ж., Адмаева А.М. Анализ оценки качества консервов из мяса кролика. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 271-272.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62120
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-271-272.pdf139.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.