Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61917
Title: Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів
Authors: Сагітов, О. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Жеребкін, М. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сагітов О. М. Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. М. В. Жеребкін. Харків: ДБТУ, 2024. С. 130
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61917
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_131-131.pdf125.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.