Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЖеребкін, М. В.-
dc.contributor.authorСагітов, О. М.-
dc.date.accessioned2025-01-25T09:40:42Z-
dc.date.available2025-01-25T09:40:42Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСагітов О. М. Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. М. В. Жеребкін. Харків: ДБТУ, 2024. С. 130uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61917-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДоцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_131-131.pdf125.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.