Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61913
Название: Мармеладні вироби на основі рослинної сировини
Авторы: Паньков, М. С.
Решетняк, В. В.
Научный руководитель: Касабова, К. Р.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Паньков М. С., Решетняк В. В. Мармеладні вироби на основі рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2024. С. 126
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61913
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_127-127.pdf107.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.