Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61911
Назва: Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печива
Автори: Ніколенко, Г. П.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ніколенко Г. П. Перспективи використання шроту та борошна волоського горіха в технології вівсяного печива. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків: ДБТУ, 2024. С. 124
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61911
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_125-125.pdf107.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.