Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61910
Название: Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів
Авторы: Мирошниченко, О. П.
Маліков, К. С.
Научный руководитель: Фоміна, І. М.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мирошниченко О. П., Маліков К. С. Доцільність використання волоського горіха в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. І. М. Фоміна. Харків: ДБТУ, 2024. С. 123
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61910
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_124-124.pdf106.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.