Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61908
Назва: Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатів
Автори: Лой, В. В.
Науковий керівник : Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лой В. В. Обґрунтування перспектив використання суміші «KrioMeat» у складі м՚ясних заморожених напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2024. С. 121
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61908
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_122-122.pdf107.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.