Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61904
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загорулько, А. М. | - |
dc.contributor.author | Бабаєв, С. О. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-25T09:22:01Z | - |
dc.date.available | 2025-01-25T09:22:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Загорулько А. М., Бабаєв С. О. Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 117 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61904 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Підвищення харчової цінності рахат-лукуму шляхом використання рослинної сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_118-118.pdf | 107.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.