Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61863
Название: Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального
Авторы: Хуторна, С. Р.
Научный руководитель: Котляр, О. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Хуторна С. Р. Розробка проєкту технології крему вершкового оздоблювального. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. В. Котляр. Харків: ДБТУ, 2024. С. 102
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61863
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_103-103.pdf106.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.