Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61862
Название: Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінності
Авторы: Хижковий, Б. С.
Научный руководитель: Жеребкін, М. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Хижковий Б. С. Дослідження органолептичних показників м՚ясного хліба підвищеної харчової цінності. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. М. В. Жеребкін. Харків: ДБТУ, 2024. С. 101
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61862
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_102-102.pdf107.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.