Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61855
Назва: Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканки
Автори: Тимощук, С. Р.
Науковий керівник : Нєміріч, О. В.
Польовик, В. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Тимощук С. Р. Аспект удосконалення овочевої аюрведичної запіканки. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер.: О. В. Нєміріч, В. В. Польовик. Харків: ДБТУ, 2024. С. 94
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61855
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_95-95.pdf112 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.