Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61724
Назва: Розробка автоматизованих методів комплексної оцінки якості лляної сировини і готової продукції.
Автори: Тіхосова, Г. А.
Бабіч, С. С.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тіхосова Г. А., Бабіч С. С. Розробка автоматизованих методів комплексної оцінки якості лляної сировини і готової продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 105-107.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61724
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 1057.pdf154.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.