Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61724
Название: Розробка автоматизованих методів комплексної оцінки якості лляної сировини і готової продукції.
Авторы: Тіхосова, Г. А.
Бабіч, С. С.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тіхосова Г. А., Бабіч С. С. Розробка автоматизованих методів комплексної оцінки якості лляної сировини і готової продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 105-107.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61724
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 1057.pdf154.33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.