Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61724
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТіхосова, Г. А.-
dc.contributor.authorБабіч, С. С.-
dc.date.accessioned2025-01-23T14:05:22Z-
dc.date.available2025-01-23T14:05:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТіхосова Г. А., Бабіч С. С. Розробка автоматизованих методів комплексної оцінки якості лляної сировини і готової продукції. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 105-107.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61724-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка автоматизованих методів комплексної оцінки якості лляної сировини і готової продукції.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 1057.pdf154.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.