Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61709
Назва: | Исследование выхода сухих веществ при экстракции виноградных выжимок субкритической водой |
Автори: | Сукманов, В. А. Петрова, Ю. Н. Захаревич, В. Б. Маринин, А. И |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Сукманов В. А., Петрова Ю. Н., Захаревич В. Б., Маринин А. И. Исследование выхода сухих веществ при экстракции виноградных выжимок субкритической водой. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 99-100. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61709 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 (9900.pdf | 170.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.