Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61709
Назва: Исследование выхода сухих веществ при экстракции виноградных выжимок субкритической водой
Автори: Сукманов, В. А.
Петрова, Ю. Н.
Захаревич, В. Б.
Маринин, А. И
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сукманов В. А., Петрова Ю. Н., Захаревич В. Б., Маринин А. И. Исследование выхода сухих веществ при экстракции виноградных выжимок субкритической водой. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 99-100.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61709
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (9900.pdf170.25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.