Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61709
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСукманов, В. А.-
dc.contributor.authorПетрова, Ю. Н.-
dc.contributor.authorЗахаревич, В. Б.-
dc.contributor.authorМаринин, А. И-
dc.date.accessioned2025-01-23T10:17:03Z-
dc.date.available2025-01-23T10:17:03Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСукманов В. А., Петрова Ю. Н., Захаревич В. Б., Маринин А. И. Исследование выхода сухих веществ при экстракции виноградных выжимок субкритической водой. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 99-100.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61709-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleИсследование выхода сухих веществ при экстракции виноградных выжимок субкритической водойuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (9900.pdf170.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.