Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61661
Название: Вплив борошна з бульб чуфи на процеси дозрівання тіста
Авторы: Недвіга, С. В.
Дейнека, І. О
Юдіна, В. Р.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Недвіга С. В., Дейнека І. О., Юдіна В. Р. Вплив борошна з бульб чуфи на процеси дозрівання тіста. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 66
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61661
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_67-67.pdf114.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.