Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61458
Назва: Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків
Автори: Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Веретенніков, О. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 530
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61458
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-530.pdf107.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.