Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61458
Название: Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків
Авторы: Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Веретенніков, О. В.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 530
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61458
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-530.pdf107.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.