Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61458
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.contributor.authorВеретенніков, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-19T12:58:57Z-
dc.date.available2025-01-19T12:58:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПенкіна Н. М., Колесник В. В., Веретенніков О. В. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяків. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 530uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61458-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleНаукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій підвищення якості коньячних спиртів та коньяківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-530.pdf107.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.