Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61387
Title: | Дослідження споживних властивостей маргарину |
Authors: | Бобровська, А. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Андріюк, Е. І. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бобровська А. С. Дослідження споживних властивостей маргарину. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Андріюк Е. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 235. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61387 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_235.pdf | 97.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.