Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61224
Название: Методичні вказівки з організації роботи екзаменаційної комісії та підготовки до атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)
Авторы: Пономарьова, Марина Сергіївна
Новікова, Вікторія Євгеніївна
Золотарьова, Світлана Анатоліївна
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Методичні вказівки з організації роботи екзаменаційної комісії та підготовки до атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології): метод. вказівки; уклад. М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 51 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки мають високу актуальність у контексті сучасних вимог до якості вищої освіти та підготовки фахівців як для освіти, так і для аграрного сектору. Враховуючи специфіку спеціальності 015 «Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», ефективна організація роботи екзаменаційної комісії є важливим інструментом для перевірки рівня теоретичних знань і практичних навичок студентів. Сучасний ринок праці вимагає від фахівців не лише знань, але й здатності адаптуватися до змін, впроваджувати інновації та застосовувати міждисциплінарні підходи. Тому розробка прозорих і ефективних механізмів атестації сприяє забезпеченню конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Крім того, впровадження цих вказівок сприяє: уніфікації підходів до організації атестаційного процесу; підвищенню об’єктивності оцінювання; створенню сприятливих умов для реалізації освітньої програми.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61224
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MR_pidhotovky_EK bakalavry_015_24.pdf977.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.