Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61224
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПономарьова, Марина Сергіївна-
dc.contributor.authorНовікова, Вікторія Євгеніївна-
dc.contributor.authorЗолотарьова, Світлана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2025-01-12T13:36:02Z-
dc.date.available2025-01-12T13:36:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні вказівки з організації роботи екзаменаційної комісії та підготовки до атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології): метод. вказівки; уклад. М. С. Пономарьова, В. Є. Новікова, С. А. Золотарьова. Харків: ДБТУ, 2024. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61224-
dc.description.abstractМетодичні вказівки мають високу актуальність у контексті сучасних вимог до якості вищої освіти та підготовки фахівців як для освіти, так і для аграрного сектору. Враховуючи специфіку спеціальності 015 «Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», ефективна організація роботи екзаменаційної комісії є важливим інструментом для перевірки рівня теоретичних знань і практичних навичок студентів. Сучасний ринок праці вимагає від фахівців не лише знань, але й здатності адаптуватися до змін, впроваджувати інновації та застосовувати міждисциплінарні підходи. Тому розробка прозорих і ефективних механізмів атестації сприяє забезпеченню конкурентоспроможності випускників на ринку праці. Крім того, впровадження цих вказівок сприяє: уніфікації підходів до організації атестаційного процесу; підвищенню об’єктивності оцінювання; створенню сприятливих умов для реалізації освітньої програми.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки з організації роботи екзаменаційної комісії та підготовки до атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 015 Професійна освіта (аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_pidhotovky_EK bakalavry_015_24.pdf977.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.