Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61131
Назва: Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів
Автори: Савчак, Д. С.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Пономаренко, Т. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Савчак Д. С. Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 162-163.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61131
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_162-163.pdf102.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.