Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61131
Название: | Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів |
Авторы: | Савчак, Д. С. |
Научный руководитель: | Павлюк, Р. Ю. Пономаренко, Т. С. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Савчак Д. С. Вплив паротермічної обробки, «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення на активність окиснювальних ферментів грибів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Пономаренко Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 162-163. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61131 |
ISBN: | 978-966-405-473-4 |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_162-163.pdf | 102.9 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.