Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61087
Назва: Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування
Автори: Омельченко, М. А.
Науковий керівник : Дудник, К. В.
Абрамова, Т. С.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Омельченко М. А. Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Дудник К. В., Абрамова Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 148-149.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61087
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_148-149.pdf102.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.