Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61087
Название: Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування
Авторы: Омельченко, М. А.
Научный руководитель: Дудник, К. В.
Абрамова, Т. С.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Омельченко М. А. Визначення якості нових видів молочно-рослинних напоїв для оздоровчого харчування. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Дудник К. В., Абрамова Т. С. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 148-149.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61087
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_148-149.pdf102.65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.