Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61073
Назва: Розробка нових функціональних оздоровчих сиркових десертів «Бламанже», збагачених каротиновмісними кріопастами
Автори: Дудченко, І. В.
Науковий керівник : Погарська, В. В.
Стуконоженко, Т. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дудченко І. В. Розробка нових функціональних оздоровчих сиркових десертів «Бламанже», збагачених каротиновмісними кріопастами. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Стуконоженко Т. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 133.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61073
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_133.pdf98.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.