Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61072
Название: Якість сировини як складова успіху під час виробництва органічних молочних продуктів
Авторы: Демяненко, А. В.
Научный руководитель: Коломієць, Т. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Демяненко А. В. Якість сировини як складова успіху під час виробництва органічних молочних продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Коломієць Т. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 132.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61072
ISBN: 978-966-405-473-4
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_132.pdf99.08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.