Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61069
Назва: Дослідження необхідності використання терміна «енергетичний батончик» під час виробництва сиров’ялених ковбас для військових
Автори: Галкіна, Д. В.
Науковий керівник : Кривобік, Р. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Галкіна Д. В. Дослідження необхідності використання терміна «енергетичний батончик» під час виробництва сиров’ялених ковбас для військових. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Кривобік Р. А. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 129.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61069
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_129.pdf99.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.