Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61067
Назва: Перспективи використання желюючого соку з хенеомелесу в технології солодких страв і напівфабрикатів
Автори: Бойко, А. І.
Нужна, І. Ю.
Науковий керівник : Горобець, О. М.
Хомич, Г. П.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Бойко А. І., Нужна І. Ю. Перспективи використання желюючого соку з хенеомелесу в технології солодких страв і напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Горобець О. М., Хомич Г. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 127.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61067
ISBN: 978-966-405-473-4
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_127.pdf98.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.