Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61067
Title: Перспективи використання желюючого соку з хенеомелесу в технології солодких страв і напівфабрикатів
Authors: Бойко, А. І.
Нужна, І. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Горобець, О. М.
Хомич, Г. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бойко А. І., Нужна І. Ю. Перспективи використання желюючого соку з хенеомелесу в технології солодких страв і напівфабрикатів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Горобець О. М., Хомич Г. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 127.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61067
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_127.pdf98.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.