Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61059
Title: Технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення
Authors: Антіпова, К. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Максимова, Н. П.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Антіпова К. С. Технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 119.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61059
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_119.pdf98.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.