Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorАнтіпова, К. С.-
dc.date.accessioned2024-12-29T16:45:04Z-
dc.date.available2024-12-29T16:45:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАнтіпова К. С. Технології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Максимова Н. П. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 119.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61059-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнології та рецептури висушених овочевих наборів для борщів спеціального призначенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_119.pdf98.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.